Toby (en acollida per adopció)

Any de naixement:  2016
Sexe: Mascle
Raça: Barreja de Pastor Alemany
Mida: Mitjà-Gran

 

El Toby va arribar a la protectora a causa d’un decomís. Estava molt i molt prim, havíem de vigilar a l’hora de donar-li el menjar per a que no l’engolis amb ansia i després li sentés malament. Però ara ja ha guanyat una mica més de pes i es troba millor. El Toby és un cadell molt carinyós, que passeja molt bé i que li agrada molt jugar. No mereix viure tancat! Dona-li la oportunitat de conèixer i estimar a una família.

Vine a visitar al Toby. El seu somriure t’enamorarà.

Més info a:
Telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org
——

Año de nacimiento: 2016
Sexo: Macho
Raza: Mezcla de Pastor Alemán
Tamaño: Mediano-Grande

Toby llegó a la protectora a causa de un decomiso. Estaba muy y muy delgado, teníamos que vigilar a la hora de darle la comida para que no la engullera con ansia y después le sentara mal. Pero ahora ya ha ganado un poco más de peso y se encuentra mejor. Toby es un cachorro muy cariñoso, que pasea muy bien y que le gusta mucho jugar. ¡No merece vivir encerrado! Dale la oportunidad de conocer y querer a una familia.

Ven a visitar a Toby. Su sonrisa te enamorará.

Más info en:
Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org