BERTO

  • Fitxa de BERTO

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/08/2015
  • Tamany: mitjà

En BERTO, com el seu company KLAUS, ha crescut al refugi, ara té un un anyet i ningú s’ha interessat per ell, van venir sense socialitzar, tenien molta por de la gent quan eren petits i es van fer grans. Necessita una família amb paciència, que estigui per ell perquè té molta por i la tranquil·litat d’una casa. Anima’t, amb els teus mimos serà un amorcete!

BERTO, como su compañero KLAUS, ha crecido en el refugio, ahora tiene un añito y nadie se ha interesado por él, llegaron sin socializar, tenian mucho miedo de la gente cuando eran pequeños y se hicieron mayores. Necesita una familia con paciencia, que esté por él porque tiene mucho miedo y la tranquilidad de una casa. ¡Anímate, con tus mimos será un amorcete!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777