WHISKY

  • Fitxa de WHISKY

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 2008
  • Tamany: mitjà

En WHISKY és un gat de 8 anys, el van abandonar a la protectora amb una gingivitis crònica, està amb tractament i té alts i baixos. Quan li fa mal la boca ho passa molt malament, li costa menjar i s’ha aprimat molt. És un amor de gat i ens trenca el cor que no estigui amb una família que el mimi. Busquem una família que el vulgui acollir de manera indefinida, la protectora el seguirà controlant a nivell veterinari. Si vols ajudar a algú que ho necessiti, aquest el WHISKY!!


WHISKY es un gato de 8 años, lo abandonaron en la protectora con una gengivitis crónica, esta con tratameinto y tiene altibajos. Cuando le duele la boca lo pasa muy mal, le cuesta comer y ha adelgazado mucho. Es un amor de gato y nos rompe el corazón que no este con una familia que lo mime. Buscamos una familia que lo quiera acoger de manera indefinida, la protectora lo seguirá controlando a nivel veterinario. ¡¡Si quieres ayudar a alguno que lo necesite, este es WHISKY!!

 contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777