MANDARINO – Positivo FIV

  • Fitxa de MANDARINO – Positivo FIV

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/06/2012
  • Tamany: mitjà

Hola, sóc MANDARINO. Sóc positiu a FIV(immunodeficiència felina). Sóc un gat “mimós” i tranquil, busco a tothom que entra a la gatera de positius perquè em digui cosetes, no està bé que jo ho digui però sóc un autentic amor. He de viure sol o amb altres gats com jo.

Vina a veure’m i t’enamoraràs de mi!!

Hola, soy MANDARINO. Soy positivo a FIV( inmunodeficiencia felina). Soy un gato mimoso y tranquilo, busco en todo el mundo que entra a la gatera de positivos porque me diga cositas, no está bien que yo lo diga pero soy un auténtico amor. Tengo que vivir solo o con otros gatos como yo.

¡¡Ven a verme y te enamorarás de mi!!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777