Luci

Any de naixement: Gener 2015
Sexe: Femella
Raça: Mestissa
Mida: Mitjana

La Luci es una gosseta molt jove que va arribar rescatada d’Andalusia. Un encant de pelut que surt a passejar amb energia però que passats dels 5 minuts es relaxa i no estira de la corretja. Algunes femelles no li agraden gaire però conviu bé amb mascles i actualment comparteix gàbia amb en Titus.  La Luci es una gosa PPP i qui l’adopti necessitarà llicència per gossos de raça perillosa.

Vine a conèixer-la i deixa que la seva tendra mirada t’enamori per sempre.

 

———

Año de nacimiento: Enero 2015
Sexo: Hembra
Raza: Mitjana
Tamaño: Grande

Luci es una perrita muy joven que llegó rescatada de Andalucía. Un encanto de peludo que sale a pasear con energía pero que pasados los 5 minutos se relaja y no tira de la correa. Algunas hembras no le gustan mucho pero convive bien con machos y actualmente comparte jaula con Titus. Luci es una perra PPP y el que la adopte necesitará licencia para perros de raza peligrosa.

Ven a conocerla y deja que su tierna mirada te enamore para siempre.