LOLA

  • Fitxa de LOLA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 10/2014
  • Tamany: mitjà

Us presentem la LOLA, té uns dos anys i ja l’han abandonat, trobada a Montmeló.  És una gateta encantadora amb les persones que només demana mimos, crida l’atenció miolant per què li digus cosetesperò, no li agraden gaire els altres gats. El millor és que sigui la reina de la casa. Vine a donar-li l’oportunitat que es mereix!!

Os presentamos a LOLA, tiene unos dos años y ya la han abandonado, encontrada en Montmeló. Es una gatita encantadora con las personas que solo pide mimos, llama la atención maullando para que le digas cositas pero, no le gustan demasiado los otros gatos. Lo mejor es que sea la reina de la casa. Ven a darle la oportunidad que merece!!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777