MARGARITA – ADOPCIÓ URGENT

  • Fitxa de MARGARITA – ADOPCIÓ URGENT

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 10/2014
  • Tamany: mitjà

Us presentem la MARGARITA, té poc més dos anys i ja l’han abandonat. Algú sense cap mena d’escrúpols la va deixar amb la seva germana TULI en una caixa a la porta del refugi, no sabem quant de temps van estar dintre, a les fosques, mortes de por. Des de el primer dia és una gateta encantadora que només demana mimos. Necessita urgent una família que li doni tot l’amor que necessita i li demostri que no totes les persones són iguals, que hi ha gent que estima de veritat. Vine a donar-li l’oportunitat que es mereix!!

Os presentamos a MARGARITA, tiene poco más de dos años y ya la han abandonado. Alguien la dejó con su hermana TULI en una caja a la puerta del refugio, no sabemos cuanto tiempo estuvieron dentro, a oscuras, muertas de miedo. Desde el primer día es una gatita encantadora que solo pide mimos. Necesita urgente una familia que le de todo el amor que necesita y le demuestre que no todas las personas son iguales, que hay gente que quiere de verdad. Ven a darle la oportunidad que merece!!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777