WIFI

  • Fitxa de WIFI

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/03/2015
  • Tamany: mitjà

En WIFI ha estat en una casa d ‘acollida després de ser intervingut per salvar-li un ull.  Gràcies a la dedicació d’aquesta família avui ha tornat a la gatera, ens diuen que és supermimoso i jugar amb nens sense problemes. Encara que durant uns dies estarà una mica enfadat, és un amor de gat. Conviu sense problemes amb gats i gossos. Vine a conèixer-lo i donar-li la família que necessita!!

Wifi ha estado en una casa de acogida despues de ser intervenido para salvarle un ojo. Gracias a la dedicación de esta familia hoy ha vuelto a la gatera, nos dicen que es supermimoso y juega con niños sin problemas. Aunque durante unos días estará un poco enfadado, es un amor de gato. Convive sin problemas con gatos y perros. Ven a conocerlo y darle la familia que necesita!!

……………………………………………………………………………………………………………………………………

I avui des de la gatera us presentem al WIFI!!
Un amor d’1 anyet, trobat abandonat, bo, tranquil i afectuós.
Un gat genial, vine a conèixer-lo i donar-li la família que necessita!!

¡¡Y hoy desde la gatera os presentamos a WIFI!!
Un amor de 1 añito, encontrado abandonado, bueno, tranquilo y cariñoso.
Un gato genial, ven a conocerlo y darle la familia que necesita!!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777