TIGRIS (6 mesos)

  • Fitxa de TIGRIS

  • Sexe: famella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/05/2016
  • Tamany: mitjà

La TIGRIS, és una lluitadora i moooolt bona, ha aguantat gairebé tres mesos de cures amb la campana posada. Es va intentar tot per salvar-li però al final va perdre el seu ullet dret. Fa vida normal, és super mimosa i juganera, però té un punt poruguet, el fet de tenir un camp de visió reduït fa que sigui més espantadissa. Però a la que comencen els mimos, és un no parar. Busca una família responsable que l’estimi i li doni un llitet ben calentet per sempre.

TIGRIS, es una luchadora y muuuy buena, ha aguantado casi tres meses de cures con la campana puesta. Se intentó todo para salvarlo pero al final perdió su ojito derecho. Hace vida normal, es super mimosa y juguetona, tiene un punto miedoso, el hecho de tenir el campo de visión reducido hace que sea más asustadiza. Pero a la que comienzan los mimos, es un no parar. Busca una familia responsable que la quiera y le de una camita bien caliente para siempre.

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777