Arla

Any de naixement: 2014
Sexe: Femella
Raça: Staffordshire Terrier Americà
Mida: Gran

L’Arla és una gossa jove i una de les més dolces del refugi. Només busca el contacte amb els voluntaris i els treballadors. Surt a passejar tranquil·la i és molt obedient. L’Arla té un passat difícil, com molts dels gossos del centre, però no guarda rancúnia i només de ganes de trobar una bona família amb la qual compartir el seu dia a dia. Vine a conèixer a aquest angelet!

 

Año de nacimiento: 2014
Sexo: Hembra
Raza: Staffordshire Terrier Americano
Tamaño: Grande

Arla es una perra joven y una de las más dulces del refugio. Sólo busca el contacto con los voluntarios y los trabajadores. Sale a pasear tranquila y es muy obediente. Arla tiene un pasado difícil, como muchos de los perros del centro, pero no guarda rencor y sólo tiene de ganas de encontrar una buena familia con la que compartir su día en día. ¡Ven a conocer a este angelito!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org