Push

 

Any de naixement: gener 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjana

El Push és un amor de gos, molt afectuós i divertit. És sociable i es porta bé amb altres gossos. Com tot gos jove, té moltes ganes de jugar, córrer i passejar. Però el que més ansía és trobar una família. Ha hagut de patir l’abandonament de molt jove i no podem permetre que creixi en una gàbia. Vols donar-li al Push un lloc millor on viure i ser estimat? Vine al refugi i pregunta per ell. T’estará esperant!

—-

Año de nacimiento: enero 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediana

Push es un amor de perro, muy cariñoso y divertido. Es sociable y se lleva bien con otros perros. Cómo todo perro joven, tiene muchas ganas de jugar, correr y pasear. Pero lo que más ansía es encontrar una familia. Ha tenido que sufrir el abandono de muy joven y no podemos permitir que crezca en una jaula. ¿Quieres darle al Push un lugar mejor donde vivir y ser querido? Ven al refugio y pregunta por él. ¡Te estará esperando!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org