Tic

Any de naixement: 2011
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Petit

El Tic va ser rescatat dels carrers d’un polígon industrial. Feia mesos que ens donaven l’avís però no és deixava agafar perquè tenia molta por. Finalment, es va poder rescatar amb una xarxa.

El Tic encara no ha perdut aquesta por. Defuig les carícies o les accepta amb temor però encara li costa deixar-se estimar i cuidar per la gent. Busquem per a ell una acollida o adopció d’una persona acostumada a tractar amb gossos porucs.  El Tic va millorant dia rere dia i en cas de no trobar aquest perfil, creiem que en un temps podrà ser adoptat per qualsevol família que estigui interessada.

Año de nacimiento: 2011
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeño

Tic fue rescatado de las calles de un polígono industrial. Hacía meses que nos daban el aviso pero no se dejaba coger porque tenía mucho miedo. Finalmente, se pudo rescatar con una red.

Tic todavía no ha perdido este miedo. Rehuye las caricias o las acepta con temor pero todavía le cuesta dejarse querer y cuidar por la gente. Buscamos para él una acogida o adopción de una persona acostumbrada a tratar con perros miedosos. Tic va mejorando día tras día y en caso de no encontrar este perfil, creemos que en un tiempo podrá ser adoptado por cualquier familia que esté interesada.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org