Kayser

 

Any de naixement: 2014
Sexe: Mascle
Raça: Staffordshire terrier americà
Mida: Gran

El Kayser va ser trobat pels carrers de Vilanova del Vallès i mai ningú l’ha reclamat.
És un gos enèrgic, obedient i afectuós. No entenem com la seva família no l’està buscant. El Kayser com podeu veure, té molt bona planta! Busquem una bona família per a ell. No porta gaire bé això de viure en una gàbia, sense espai per córrer ni jugar. Vine al refugi i pregunta pel Kayser, t’estarà esperant!

Año de nacimiento: 2014
Sexo: Macho
Raza: Staffordshire terrier americano
Tamaño: Grande

Kayser fue encontrado por las calles de Vilanova del Vallès y nunca nadie lo ha reclamado.  Es un perro enérgico, obediente y cariñoso. No entendemos como su familia no lo está buscando. Kayser como podéis ver, ¡tiene muy buena planta! Buscamos una buena familia para él. No lleva muy bien esto de vivir en una jaula, sin espacio para correr ni jugar. Ven al refugio y pregunta por Kayser, ¡te estará esperando!

 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org