Rita

Any de naixement: 2014
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Rita és una gossa molt activa. Necessita una llar amb urgència! És jove i enèrgica, li encanta sortir a passejar i descobrir els camins que envolten el refugi. A la gàbia està nerviosa, no ho passa gens bé. La Rita somia amb una família que la tregui llargues estones i que li doni la vida que mai ha tingut, plena d’afecte i amor. Has vist quins ulls més macos té? Ho diuen tot! Vine a conèixer i a donar una oportunitat a aquesta preciosa peluda.

Año de nacimiento: 2014
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Rita es una perrita muy activa. ¡Necesita un hogar con urgencia! Es joven y enérgica, le encanta salir a pasear y descubrir los caminos que rodean el refugio. En la jaula está nerviosa, no lo pasa nada bien. Rita sueña con una familia que la saque largos ratos y que le dé la vida que nunca ha tenido, llena de afecto y amor. ¿Has visto qué ojos más bonitos tiene? ¡Lo dicen todo! Ven a conocer y a dar una oportunidad a ésta preciosa peluda.

 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org