Manchas

Any de naixement: 2012
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Manchas és una gossa tranquil·la que passeja molt bé amb la corretja, sempre al teu costat. També és molt afectuosa i li agraden els mimos i que estiguis per ella. La Manchas és perfecte per conviure amb altres gossos. Actualment comparteix gàbia amb el Tic, un gos petit al qual ajuda a combatre les seves pors. La Manchas és molt dolça i es fa estimar des del primer moment. Estem segurs que no tindrà problemes per adaptar-se a la família que finalment l’adopti.

Año de nacimiento: 2012
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Manchas es una perrita tranquila que pasea muy bien con la correa, siempre a tu lado. También es muy cariñosa y le gustan los mimos y que estés por ella. Manchas es perfecta para convivir con otros perros. Actualmente comparte jaula con Tic, un perro pequeño al cual ayuda a combatir sus miedos. Manchas es muy dulce y se hace querer desde el primer momento. Estamos seguros que no tendrá problemas para adaptarse a la familia que finalmente la adopte.

 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org