RON (5,5 mesos)

  • Fitxa de RON

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement:27/07/2016
  • Tamany: mitjà

En RON és un amor pèl-roig, mimos i juganer, és un petit trapella i curiós. Conviu amb gats i gossos sense problemes. Ha estat a punt de perdre l ‘ull, però  li hem salvat amb seqüeles, té menys visió. Està d’acollida perquè no convé que es refredi i al refugi ara fa fred. Busca una família responsable que l’estimi i li doni un llitet ben calentet per sempre.

RON es un amor pelirojo, mimoso i juguetón, es un pequeño travieso y curioso. Convive con gatos i perros sin problemas. Ha estado a punto de perder el ojo, pero se lo hemos salvado con secuelas, tiene menos visión. Esta de acogida porque no conviene que se resfríe y en el refugio ahora hace frío.. Busca una familia responsable que lo quiera y le de una camita bien calentita para siempre.

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777