Bob

Any de naixement: Desembre 2015
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

 

El Bob és un gos molt bo. Passeja molt bé i sense estirar de la corretja i li agrada olorar tot allò que troba. El Bob és de mida mitjana, té l’aspecte semblant al d’un braco alemany però amb les potes curtes i el cos allargat. Vine a conèixer a aquest gos tan simpàtic! Als voluntaris ja ens té el cor robat!

——

Año de nacimiento: Diciembre 2015
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

 

Bob es un perro muy bueno. Pasea muy bien, sin estirar de la correa y le gusta oler todo aquello que encuentra. Bob es de medida mediana, tiene el aspecto parecido al de un braco alemán pero con las patas cortas y el cuerpo alargado. ¡Ven a conocer a este perro tan simpático! ¡A los voluntarios ya nos tiene el corazón robado!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org