Daisy

 

Any de naixement: Juny 2015
Sexe: Femella
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

 

La Daisy és una gossa tranquil·la i que passeja bé, sense estirar de la corretja i seguint sempre el teu pas. Poques vegades borda i es mostra sempre molt relaxada. A vegades pot ser una mica tossuda i voler imposar-se però només li cal un toc d’atenció per redreçar-la. La Daisy ens mira entre els barrots i no entén que hi fa al refugi. Necessita una bona família, que sigui pacient i que li doni tot l’amor que fins ara li ha mancat. Vine a conèixer-la!

——–

Año de nacimiento: Junio 2015
Sexo: Hembra
Raza: Pitbull Terrier
Tamaño: Mediano

 

Daisy es una perrita tranquila y que pasea bien, sin estirar de la correa y siguiendo siempre tu paso. Pocas veces ladra y se muestra siempre muy relajada. A veces puede ser un poco terca y querer imponerse pero sólo le hace falta un toque de atención para enderezarla. Daisy nos mira entre los barrotes y no entiende que hace en el refugio. Necesita una buena familia, que sea paciente y que le dé todo el amor que hasta ahora le ha faltado. ¡Ven a conocerla!
 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org