Lucky

Any de naixement: Febrer 2015
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

Aquest gosset de mirada trista és el Lucky. Des de que el van deixar a la protectora que ha viscut molts canvis. Va estar en una casa d’acollida on es va recuperar, però en arribar de nou a la protectora va tornar a perdre pes. Quan el van posar a compartir gàbia amb l’Elsa, semblava que el Lucky estava més content, però ara han adoptat a la seva companya i s’ha tornat a quedar sol. No volem més canvis que trasbalsin la vida del Lucky, un gos bo i tranquil que només busca l’escalfor d’una llar i l’amor de qualsevol persona. T’animes a donar-li una oportunitat?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Febrero 2015
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Este perrito de mirada triste es Lucky. Desde que lo dejaron en la protectora, ha vivido muchos cambios. Estuvo en una casa de acogida donde se recuperó, pero al llegar de nuevo a la protectora volvió a perder peso. Cuando lo pusieron a compartir jaula con una perrita llamada Elsa, parecía que estaba más contento, pero ahora han adoptado a su compañera y se ha vuelto a quedar solo. No queremos más cambios que trastornen la vida del Lucky, un perro bueno y tranquilo que sólo busca el calor de un hogar y el amor de cualquier persona. ¿Te animas a darle una oportunidad?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org