Pita

Any de naixement: Gener 2016
Sexe: Femella
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

La Pita és una gossa que ha arribat a la protectora de molt joveneta. Massa jove per trepitjar un refugi. La van trobar sola i ningú l’ha reclamat. La seva mirada innocent parla per si sola. És una gossa carinyosa i no volem que passi els seus primers anys de vida tancada en una gàbia. Volem que una família responsable l’estimi per sempre i no torni a sentir l’abandonament. La vols ajudar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2016
Sexo: Hembra
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Mediano

Pita es una perrita que ha llegado a la protectora de muy jovencita. Demasiado joven para pisar un refugio. La encontraron sola y nadie la ha reclamado. Su mirada inocente habla por si sola. Es una perrita cariñosa y no queremos que pase sus primeros años de vida encerrada en una jaula. Queremos que una familia responsable la quiera para siempre y no vuelva a sentir el abandono. ¿La quieres ayudar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org