Rhim

Any de naixement: Novembre 2015
Sexe: Femella
Raça: Pastor Alemany
Mida: Gran

 

La Rhim és una gossa molt jove i simpàtica. La vam trobar voltant pels carrers de Palautordera i des de llavors ningú l’ha reclamat. La Rhim patia displàsia de cadera, un diagnòstic que li provocava grans dolors al caminar. Per sort ja ha estat operada i ara espera una família amb la que pugui passar la resta de la seva vida. És una gossa afectuosa i que passeja tranquil·la però que també li agrada molt jugar. Vine a conèixer a aquesta joia! La Rhim s’ho mereix tot!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org

Año de nacimiento: Noviembre 2015
Sexo: Hembra
Raza: Pastor Alemán
Tamaño: Grande


Rhim es una perrita muy joven y simpática. La encontramos vagando por las calles de Palautordera y des de entonces nadie lo ha reclamado. Rhim sufría displasia de cadera, un diagnóstico que le provocaba grandes dolores al andar. Por suerte ya ha sido operada y ahora espera una familia con la que pueda pasar el resto de su vida. Es cariñosa y pasea tranquila pero también le gusta mucho jugar. ¡Ven a conocer a esta joya! ¡Rhim se lo merece todo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org