Mamba

Any de naixement: Gener 2015
Sexe: Femella
Raça: Grifón de pèl dur
Mida: Gran

La Mamba també va ser trobada. És una gossa nerviosa però molt carinyosa. De seguida que et veu mou la cua, sobretot quan sap que surt a passejar! És una gossa activa i necessita fer exercici sovint. Necessita una família responsable que li pugui donar una molt bona vida!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2015
Sexo: Hembra
Raza: Grifón de pelo duro
Tamaño: Grande

Mamba también fue encontrada. Es una perra nerviosa pero muy cariñosa. Cuando te ve mueve la cola, sobretodo si sabe que sale de paseo!! Es una perra activa y necesita hacer ejercicio frecuentemente. Necesita una familia responsable que le pueda dar una muy buena vida!!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org