Noel

Any de naixement: Gener 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

El Noel va ser trobat a Granollers. És un gos molt jovenet i si l’animes a jugar de seguida et segueix. Però tot i això, és molt tranquil i submís. No té problemes amb altres gossos. De fet, comparteix gàbia amb la seva companya Luci. Passeja molt bé, calmat. És un gos encantador!!!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Noel fue encontrado en Granollers. Es un perro muy jovencito que si lo animas a jugar siempre te sigue. Aun así, es muy tranquilo y sumiso. No tiene problemas con otros perros. Comparte jaula con su compañera Luci. Pasea muy bien, calmado. ¡¡¡Es un perro encantador!!!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org