SHADOW

  •  Fitxa de SHADOW

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/03/2016
  • Tamany: mitjà

Hola, em dic SHADOW. Em van trobar a Granollers amb dos petits, he estat mare molt jove. Sóc una gata molt tranquil·la i menudeta i m’encanta que em diguin coses. Diuen les meves cuidadores que sóc un autèntic amor i molt maca. Ara m’agradaria trobar una família que s’enamorés de mi, que em mimi i m’estimi. Vina i pregunta per mi!!

Hola, me llamo SHADOW. Me encontraron en Granollers con dos pequeños, he sido madre muy joven. Soy una gata muy tranquila y menudita y me encanta que me digan cosas. Dicen mis cuidadoras que soy un auténtico amor y muy guapa. Ahora me gustaría encontrar una familia que se enamorara de mi, que me mime y me quiera. Vina y pregunta por mí!!me!!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777