TELMA

  •  Fitxa de TELMA

  • Sexe: femella
  • Raça: europeu
  • Naixement: 10/01/2012
  • Tamany: mitjà

Hola, sóc la TELMA. M’han abandonat al carrer, a Granollers amb una nota que deia que no es podien fer càrrec de mi.  Sóc un amor que no entenc que faig aquí i només crido per demanar mimos. Això m’està costant molt. Necessito que alguna família s’enamori de mi i poder tornar a viure en una casa i que m’estimin, però aquesta vegada per sempre. Vina al refugi i pregunta per mi!!

Hola, soy TELMA. Me han abandonado en la calle, en Granollers con una nota que decía que no se podían hacer cargo de mí. Soy un amor que no entiendo que hago aquí y sólo llamo para pedir mimos. Esto me está costando mucho. Necesito que alguna familia se enamore de mí y poder volver a vivir en una casa y que me quieran, pero esta vez para siempre. Ven al refugio y pregunta por mí!!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777