Gueta

Any de naixement: Gener 2015
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Mitjà

La Gueta va ser trobada en un polígon de Granollers. És una gosseta de mida mitjana, però és tan carinyosa i porugueta que sembla més petita. Quan t’agafa confiança, no et deixa anar. Busca carícies el 100% del temps (com es pot veure a les fotos). I té una mirada que et menja el cor. “Dolça com el sucre”… es fa estimar tant!! T’hi enamores al moment! Vine a conèixer-la, segur que et robarà el cor!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Gener 2015
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Mediano

Gueta fue encontrada en un polígono de Granollers. Es una perrita mediana, pero es tan cariñosa y con algo de miedo que parece más pequeña. Cuando te coge confianza, no te deja ir. Busca caricias el 100% del tiempo (como se puede ver en las fotos). Y tiene una mirada que te come el corazón. “Dulce como el azúcar”… ¡se hace querer tanto! ¡Te enamoras de ella al momento! Ven a conocerla, ¡seguro que te robará el corazón!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org