SIMBA

  • Fitxa de SIMBA

  • Sexe: mascle
  • Raça: europeu
  • Naixement: 01/01/2015
  • Tamany: mitjà

Sóc el SIMBA, jo tenia una família que ja no es pot cuidar de mi. M’han portat al refugi i la veritat és que m’està costant una mica adaptar-me. Sóc tranquil i molt bo, m’agraden els mimos i estic una mica perdut amb tot el que està passant. Em vols conèixer? Vina al refugi i pregunta per mi, segur que marxo amb tu!!

Soy SIMBA, yo tenía una familia que ya no me puede cuidar. Me han traído al refugio y la verdad es que me está costando un poco adaptarme. Soy tranquilo y muy bueno, me gustan los mimos y estoy un poco perdido con todo lo que está pasando. Me quieres conocer? Ven al refugio y pregunta por mí, seguro que me voy contigo!!

contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777