Bronco

Any de naixement: Gener 2014
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

El Bronco és un gos que passeja molt tranquil i es deixa acaronar sense problemes. Amb el que cal ser curós és amb els moviments bruscos, ja que l’incomoden molt. No es porta bé amb gats, però amb persones és molt carinyós. És el gos ideal per ser el rei de la casa. L’ajudes a tenir una bona família amb qui compartir la seva vida?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Enero 2014
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Medio

Bronco es un perro que pasea muy tranquilo y se deja acariciar sin problemas. Con lo que hay que ir con cuidado es con los movimientos bruscos, porque lo incomodan mucho. No se porta bien con gatos, pero con personas es muy cariñoso. Es el perro ideal para ser el rey de la casa. ¿Lo ayudas a tener una buena familia con la que compartir la vida?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org