Lola

Any de naixement: Desembre 2008
Sexe: Femella
Raça: Boxer
Mida: Mitjà

La Lola és una gossa tranquil·la i carinyosa. Té una mirada calmada que sembla que et parli i t’expliqui la seva vida amb només un cop d’ull. És ànima pura. Fa poc que és al refugi i ja ha passat una vida prou dura com perquè hi hagi de ser gaire temps més. Busquem una família responsable i carinyosa que li pugui donar tot aquell amor que demana a crits. L’ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Desembre 2008
Sexo: Hembra
Raza: Boxer
Tamaño: Mitjà

Lola es una perra tranquila y cariñosa. Tiene una mirada calmada que parece que te hable y te cuente su vida con solo mirarla fijamente. Es alma pura. Hace poco que está en el refugio y ya ha pasado una vida bastante dura como para que tenga que estar mucho tiempo más. Buscamos una familia responsable y cariñosa que le pueda dar todo aquel amor que pide a gritos. ¿La ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org