Lluna

Any de naixement: Agost 2007
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Lluna és una gossa molt carinyosa que de seguida busca l’afecte de les persones. Fa poc que és el refugi i ja ha robat el cor dels voluntaris i treballadors del centre. Durant els passejos va força tranquil·la i amb les persones es porta molt bé. Tot i ser molt carinyosa i estar contenta quan està al costat de les persones, està una mica primeta perquè no ho està passant gaire bé aquí. Volem que trobi una família responsable ben aviat i el seu pas pel refugi sigui curt… Ens ajudes?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Agosto 2007
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Lluna es una perra muy cariñosa que enseguida busca el cariño de las personas. Hace poco que está en el refugio y ya ha robado el corazón de los voluntarios y trabajadores del centro. Durante los paseos va muy tranquila y con las personas se porta muy bien. Aunque es muy cariñosa y está contenta cuando está cerca de las personas, está un poco delgada porque no lo está pasando demasiado bien aquí. Queremos que encuentre una familia responsable lo más pronto posible y que su paso por el refugio sea corto… ¿Nos ayudas?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org