Mara

Any de naixement: 2014
Sexe: Femella
Raça: Bretó
Mida: Mitjà

La Mara va ser trobada voltant pels carrers de Bigues i Riells. Una gossa molt bona a la que mai ha reclamat ningú. Als pocs dies d’arribar ha estat operada d’una luxació que tenia al fèmur i ara ja es troba perfecta per ser adoptada. La Mara és una gossa molt tranquil·la, a la que encara no hem sentit bordar! i que passeja lentament. Ideal per famílies amb nens, per gent gran i per a qualsevol que li vulgui donar una oportunitat.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: 2014
Sexo: Hembra
Raza: Bretón
Tamaño: Mediana

Mara fue encontrada vagando por las calles de Bigues i Riells. Una perrita muy buena a la que nunca ha reclamado nadie. A los pocos días de llegar ha sido operada de una luxación que tenía en el fémur y ahora ya se encuentra en buen estado para ser adoptada. Mara es una perra muy tranquila, ¡a la que aún no hemos oído ladrar! y que pasea lentamente. Ideal para familias con niños, para gente mayor y para cualquier que le quiera dar una oportunidad.

 

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org