Ragnar

Any de naixement: Febrer 2016
Sexe: Mascle
Raça: American Staffordshire Terrier
Mida: Mitjà

El Ragnar és un tros de pa, una mostra més de que la raça no té res a veure amb el caràcter. El Ragnar és un american stafford molt bo, dòcil, noble i tranquil. Passeja molt bé i si seus al seu costat, s’apropa per rebre carícies. Es porta bé amb femelles i de moment no sabem com és amb els gats. Has de conèixer al Ragnar. Si t’ho estàs pensant, no ho dubtis més i deixa que aquest pelut et canvii la vida!
Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Febrero 2016
Sexo: Macho
Raza: American Staffordshire Terrier
Tamaño: Medio

Ragnar es un trozo de pan, una muestra más de que la raza no tiene nada que ver con el carácter. Ragnar es un american stafford muy bueno, dócil, noble y tranquilo. Pasea muy bien y si te sientas a su lado, se acerca para recibir caricias. Se lleva bien con hembras y de momento no sabemos cómo es con los gatos. Tienes que conocer Ragnar. Si te lo estás pensando, ¡no lo dudes más y deja que este peludo te cambie la vida!
Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org