Ametlla

Any de naixement: 2014
Sexe: Femella
Raça: Braco 
Mida: Mitjana

A l’Ametlla la van trobar voltant pel Puigraciòs, un cim situat a l’Ametlla del Vallès, d’aquí ve el seu nom. Quan va arribar estava molt prima i morta de por però mica en mica ha anat guanyant confiança. L’Ametlla és una gossa bona i molt tranquil·la. Timida amb els que no coneix i una mica insegura. Necessita una família que li doni tot el que sembla que encara no ha conegut: un lloc on sentir-se estimada i cuidada. Vine al refugi a preguntar per l’Ametlla. T’estarà esperant!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: 2014
Sexo: Hembra
Raza: Braco
Tamaño: Mediana

A Ametlla la encontraron perdida por el Puigraciòs, una cumbre situada en l’Ametlla del Vallès, de ahí viene su nombre. Cuando llegó estaba muy delgada y muerta de miedo pero poco a poco ha ido ganando confianza. Ametlla es una perrita buena y muy tranquila. Timida con los que no conoce y un poco insegura. Necesita una familia que le dé todo aquello que parece que todavía no ha conocido: un lugar donde sentirse querida y cuidada. Ven al refugio a preguntar por Ametlla. ¡Te estará esperando!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org