Lenda

 

Any de naixement: Març 2012
Sexe: Mascle
Raça: Husky
Mida: Gran

El Lenda és una renuncia del seu propietari. Un gos manso i bo al que li ha canviat la vida d’un dia per l’altre. El Lenda passeja bé però té força. És un husky actiu al que li agrada passejar i sortir a veure món. És molt net però una mica independent, li agrada anar a la seva. Vine a conèixer a aquest pelut i deixa que la seva mirada t’enamori per sempre!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org

Año de nacimiento: Marzo 2012
Sexo: Macho
Raza: Husky
Tamaño: Grande

Lenda es una renuncia de su propietario. Un perro manso y bueno al que le ha cambiado la vida de la noche a la mañana. Lenda pasea bien pero tiene fuerza. Es un husky activo al que le gusta pasear y salir a ver mundo. Es muy limpio pero un poco independiente, le gusta ir a lo suyo. ¡Ven a conocer a este peludo y deja que su mirada te enamore para siempre!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org