Bruce

Any de naixement: Octubre 2009
Sexe: Mascle
Raça: Bòxer
Mida: Gran

El Bruce és un preciós bòxer que va arribar al refugi a mans dels seus propietaris, quan aquests ja no el van poder cuidar més. És un gos molt bo amb les persones i amb els nens tot i que amb altres mascles dominants no té gaire bona relació. En quant a alimentació, és al·lèrgic a la carn de xai. 

Busquem una bona família per al Bruce. En pocs dies ha perdut el que més estimava i ara ja és un gos gran, que no mereix acabar els seus últims anys de vida allunyat de l’escalfor d’una llar. Ens ajudes a retorna-li la felicitat? Vine a conèixer al Bruce, t’enamorarà!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Octubre 2009
Sexo: Macho
Raza: Bóxer
Tamaño: Grande

Bruce es un precioso bóxer que llegó al refugio a manos de sus propietarios, cuando estos ya no pudieron cuidarlo más. Es un perro muy bueno con las personas y con los niños a pesar de que con otros machos dominantes no tiene muy buena relación. En en cuanto a alimentación, es alérgico a la carne de cordero.

Buscamos una buena familia para Bruce. En pocos días ha perdido lo que más quería y ahora ya es un perro grande, que no merece acabar sus últimos años de vida alejado del calor de un hogar. ¿Nos ayudas a devolverle la felicidad? ¡Ven a conocer a Bruce, te enamorará!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org