Oso

Any de naixement: Octubre 2015
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

L’Oso té un any i mig i tota una vida per endavant. Fa poc que està al refugi, però ja ens té a tot el cor robat. És sociable amb altres gossos i li encanta jugar i passar l’estona al pati. No sabem gaire del seu passat, però tampoc ens importa. Ara està amb nosaltres i intentarem aconseguir per a ell la millor família del món.

Més info telèfon: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento:Octubre 2015
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Oso tiene un año y medio y toda una vida por delante. Hace poco que está en el refugio, pero ya se ha ganado el cariño de todos. Es sociable con otros perros y le encanta jugar y pasar el rato en el patio. No sabemos demasiado sobre su pasado, pero tampoco nos importa. Ahora esta con nosotros e intentaremos conseguir para él la mejor familia del mundo.

Más info en: Teléfono: 93 840 27 77 | Mail: info@protectoragranollers.org