Fera

Any de naixement: Juliol 2012
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Gran

La Fera és una gossa educada i pacient, que passeja bé i sense estirar de la corretja. És tranquil·la però té un fort instint caçador que la fa estar alerta sempre que detecta algun conill o gat que pugui estar amagat pels voltants. La Fera pot conviure amb altres gossos i espera impacient una bona llar on ser feliç per sempre. Ens ajudes a trobar una família per a la Fera? Es mereix una oportunitat!
Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Julio 2012
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo 
Tamaño: Grande

Fera es una perrita educada y paciente, que pasea bien y sin tirar de la correa. Es tranquila pero tiene un fuerte instinto cazador que le hace estar siempre alerta cuando detecta algún conejo o gato que pueda estar escondido por los alrededores. Fera puede convivir con otros perros y espera impaciente un buen hogar donde ser feliz para siempre. ¿Nos ayudas a encontrar una familia para Fera? ¡Se merece una oportunidad!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org