Pamela

 

Any de naixement: Juny 2007
Sexe: Femella
Raça: Mestís
Mida: Petita

La Pamela és una gossa ja gran d’edat però molt bona, que pot conviure bé amb altres gossos i que només busca una mica de tranquil·litat. La Pamela ve d’un altre refugi on no ha tingut gaire sort, i ara és amb nosaltres per mirar de donar-li l’oportunitat que es mereix. Adopta a aquesta bonica gosseta i canvia el seu destí!

 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Junio 2007
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo
Tamaño: Pequeña

 

Pamela es una perra ya grande de edad pero muy buena, que puede convivir bien con otros perros y que sólo busca un poco de tranquilidad. Pamela viene de otro refugio donde no ha tenido mucha suerte, y ahora está con nosotros para tratar de darle la oportunidad que se merece. ¡Adopta a esta linda perrita y cambia su destino!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org