Rufo

Any de naixement: Març 2015
Sexe: Mascle
Raça: Border Collie
Mida: Mitjà

El Rufo té dos anys. Va ser adoptat de cadell i ara la seva família l’ha deixat al refugi per problemes familiars. El pobre Rufo no entén res. Tenia una família, amor, passejos, atencions… i ara tot això es redueix a una gàbia. El pobret no es fa res a dins.
El Rufo passeja bé, és molt net i molt afectuós. Si li acarones la cara, es queda adormit.
Busquem una bona llar per a ell. Perquè torni a ser feliç i mai més torni a patir l’abandonament. Regala-li l’oportunitat que mereix. Vine i coneix al Rufo!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Marzo 2015
Sexo: Macho
Raza: Border Collie
Tamaño: Mediano

Rufo tiene dos años. Fue adoptado de cachorro y ahora su familia lo ha dejado en el refugio por problemas familiares. El pobre Rufo no entiende nada. Tenía una familia, amor, paseos, atenciones… y ahora todo esto se reduce a una jaula. El pobre no se hace nada dentro.
Rufo pasea bien, es muy limpio y muy cariñoso. Si le acaricias la cara, se queda dormido. Buscamos un buen hogar para él. Para que vuelva a ser feliz y nunca más vuelva a sufrir el abandono. Regálale la oportunidad que merece. ¡Ven y conoce a Rufo!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org