Chata

Any de naixement: 2016
Sexe: Femella
Raça: Bull Dog Americà
Mida: Mitjana

La Chata va ser trobada voltant desorientada pels carrers d’un polígon industrial. Algú la va abandonar segurament perquè sabia que tenia Leishmània. El que segurament no sabia és que amb medicació pot fer una vida normal. A més la Chata és molt afectuosa i tranquil·la. Només ajupir-te ja et ve a buscar carícies.

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.orgAño de nacimiento: 2016

Sexo: Hembra
Raza: Bull Dog Americano
Tamaño: Mediano

Chata fue encontrada vagando desorientada por las calles de un polígono industrial. Alguien la abandonó seguramente porque sabía que tenía Leishmania. Lo que seguramente no sabía es que con medicación puede hacer una vida normal. Además Chata es muy cariñosa y tranquila. Sólo agacharte ya te viene a buscar caricias.

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org