Duna

Any de naixement: Agost 2015
Sexe: Femella
Raça: Dogo Argentí
Mida: Gran

La Duna és una gossa alegre, que només desprén felicitat i entusiasme! Com tot gos jove li agrada jugar i sortir a passejar. Gaudeix molt de la companyia de la gent i per això quan marxem es queda ben trista. A la Duna la gàbia se li fa petita…ella voldria sortir a còrrer, saltar i passejar amb una bona família. Vols ser la oportunitat que aquesta “petita” necessita?

No la facis esperar més, vine a la protectora i pregunta per ella!

 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Agosto 2015
Sexo: Hembra
Raza: Dogo Argentino
Tamaño: Grande

Duna es una perra alegre, ¡que sólo desprende felicidad y entusiasmo! Cómo a todo perro joven, le gusta jugar y salir a pasear. Disfruta mucho de la compañía de la gente y por eso cuando nos vamos se queda muy triste. A Duna la jaula se le hace pequeña…ella querría salir a correr, saltar y pasear con una buena familia. ¿Quieres ser la oportunidad que esta “pequeña” necesita?
No le hagas esperar más, ¡ven a la protectora y pregunta por ella!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org