Feix

Any de naixement: Març 2016
Sexe: Mascle
Raça: Mestís
Mida: Gran

El Feix va ser recollit pels carrers d’Hospitalet i malauradament ningú l’ha reclamat. És un gos jove però tranquil, que surt a passejar amb moltes ganes i sempre et mira sempre amb molta tendresa.  No deixem que perdi aquest somriure tan maco que té. Vols que el Feix passi a formar part de la teva vida? Vine a conèixe’l, és un encant!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


 

Año de nacimiento: Marzo 2016
Sexo: Macho
Raza: Mestizo
Tamaño: Grande

Feix fue recogido vagando por las calles de Hospitalet y por desgracia nadie lo ha reclamado. Es un perro joven pero tranquilo, que sale a pasear con muchas ganas y siempre te mira siempre con mucha ternura. No dejemos que pierda esta sonrisa tan bonita que tiene. ¿Quieres que Feix pase a formar parte de tu vida? ¡Ven a conocerlo, es un encanto!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org