Aibar

Any de naixement: Març 2016
Sexe: Mascle
Raça: Pitbull Terrier
Mida: Mitjà

L’Aibar és un gos jove, que surt de la gàbia ple d’energia i ganes de jugar, de passejar. Tot i això, després es relaxa i camina sense estirar de la corretja. Un pelut que no es resigna a viure en una gàbia i que busca i l’amor d’una família i l’escalfor d’una llar. Ell promet ser afectuós i donar tot l’afecte que té per oferir. Acceptes el tracte? Vine i coneix a l’Aibar!

 

 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Abril 2016
Sexo: Macho
Raza: American Stanffordshire
Tamaño: Mediano

Aibar es un perro joven, que sale de la jaula lleno de energía y ganas de jugar, de pasear. Aún así, después se relaja y anda sin tirar de la correa. Un peludo que no se resigna a vivir en una jaula y que busca el amor de una familia y el calor de un hogar. Él promete ser cariñoso y dar todo el afecto que tiene para ofrecer. ¿Aceptas el trato? ¡Ven y conoce a Aibar!

 

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org