Han

Any de naixement: Maig 2016
Sexe: Mascle
Raça: American Stanffordshire
Mida: Mitjà

El Han té molta energia i ganes d’explorar i conèixer tot allò que l’envolta. Un gos actiu i simpàtic amb tota una vida per endavant. Aquest petit va arribar procedent d’una altra protectora on no va tenir gaire sort. Però ara està amb nosaltres i farem tot el possible perquè aviat trobi la família que mereix.

 

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Abril 2016
Sexo: Macho
Raza: American Stanffordshire
Tamaño: Mediano

Han tiene mucha energía y ganas de explorar y conocer todo aquello que lo rodea. Un perro activo y simpático con toda una vida por delante. Este pequeño llegó procedente de otra protectora donde no tuvo mucha suerte. Pero ahora está con nosotros y haremos todo lo posible para que pronto encuentre la familia que merece.

 

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org