Pat

Any de naixement: Juny 2013
Sexe: Femella
Raça: Mestís de gos d’Atura
Mida: Gran

 

A la Pat i al seu cadell els van abandonar al voral d’una carretera a prop de Martorelles. Una gossa bona i dòcil, que no entén perquè la seva família l’ha tractat d’aquesta manera. La Pat és carinyosa i passeja molt bé, seguint el teu pas i sense estirar de la corretja. Un amor de pelut que mereix una bona llar. A que estàs esperant? Has de venir a conèixer a la Pat!

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Junio 2013
Sexo: Hembra
Raza: Mestizo de Pastor Catalán
Tamaño: Grande

 

A Pat y a su cachorro los abandonaron al margen una carretera cerca de Martorelles. Una perra buena y dócil, que no entiende porque su familia la ha tratado de este modo. Pat es carinyosa y pasea muy bien, siguiendo tu paso y sin estirar de la correa. Un amor de peludo que merece un buen hogar. ¿A que estás esperando? ¡Tienes que venir a conocer a Pat!

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org