Aries

 

Sexe: Mascle
Raça: Europeu
Naixement: 04/04/2016
Tamany: Mitjà

 

L’Aries és un gat jovenet trobat a Hospitalet de Llobregat. És un amor de gat, que de seguida s’ha adaptat al refugi. Però l’Aries només té un anyet i no volem que passi més temps amb nosaltres.

L’Aries necessita adopció urgent perquè no acaba d’agradar als altres mascles de l’espai i és tan alegre i juganer que vol trobar una llar on puguin donar-li l’amor que necessita i on pugui jugar lliurement.

És un gat que s’adaptarà perfectament a una nova vida: Vols ser tu el seu canvi?


 

Aries es un jovencito encontrado en Hospitalet de Llobregat. Es un amor de gato, que enseguida se ha adaptado al refugio. Pero Aries sólo tiene un añito y no queremos que pase más tiempo con nosotros.

Aries necesita adopción urgente porque no acaba de gustar a los otros machos del espacio y es tan alegre y juguetón que quiere encontrar un hogar donde puedan darle el amor que necesita y donde pueda jugar libremente.

Es un gato que se adaptará perfectamente a una nueva vida: ¿Quieres ser tú su cambio?

 

Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777