Bebe

Sexe: Femella
Raça: Europeu
Naixement: 01/06/2016

La Bebe és una petitona que vam trobar a Granollers fa poquet. És un amorcete, i només té any, però ja té ganes de sentir-se estimada i de deixar el refugiHa fet molt amics a la protectora, però una llar és sempre una llar. Es porta bé amb altres gats i és una gateta sociableTé una microftalmia a l’ullet dret, però això no és cap impediment perquè visqui normalment. 

Vols conèixer la Bebe? Vine a la protectora, et conquistarà.

 


 

Bebe es una pequeñita que encontramos en Granollers hace poquito. Es un amorcete, y sólo tiene año, pero ya tiene ganas de sentirse querida y de dejar el refugioHa hecho muchos amigos en la protectora, pero un hogar es siempre un hogar. Se lleva bien con otros gatos y es una gatita sociableTiene una microftalmia en el ojito derecho, pero esto no es ningún impedimento para que viva normalmente.

¿Quieres conocer a Bebe? Ven a la protectora, te conquistará.


Contacte
  info@protectoragranollers.org o al 938402777