Blau

 

Sexe: Mascle
Raça: Europeu
Naixement: 01/01/2016

 

El Blau és un preciós gat color canyella, trobat abandonat a Granollers. És tan sociable que estem convençuts que tenia una família. De seguida que va arribar, s’ha adaptat al refugi ràpidament. Ara només busca estabilitat i seguretat dins d’una llar.

El Blau té un any i moltes ganes de conèixer el món fora de la protectora. Tan jovenet no mereix viure en el refugi: està disposat a vindre amb tu i començar una nova aventura.


 

Blau es un precioso gato color canela, encontrado abandonado en Granollers. Es tan sociable que estamos convencidos que tenía una familia. Enseguida que llegó, se ha adoptado al refugio rápidamente. Ahora sólo busca estabilidad y seguridad dentro de un hogar.

Blau tiene un año y muchas ganas de conocer el mundo fuera de la protectora. Tan jovencito no merece vivir en el refugio: está dispuesto a venir contigo y empezar una nueva aventura.