Alejandro

Sexe: Mascle
Raça: Europeu

Naixement: 10/03/2016

L’Alejandro semblava un gat poc sociable al principi, però de cop i volta s’ha mostrat el gat més mimós del món. El vam trobar al carrer, amb ferides a les orelles i a la cua. Aquesta es va haver d’amputar, però l’Alejandro és un lluitador i es va refer de seguida.

Quan el vam testar, va donar positiu, però tampoc això ha sigut i serà un impediment perquè l’Alejandro, quan et vegi, es posi panxa amunt per demanar que li facis moixaines.

L’Alejandro és un gat  ideal: quan el coneixis, voldràs tornar a casa amb ell!Alejandro parecía un gato poco sociable al principio, pero de repente se ha mostrado el gato más mimoso del mundo. Lo encontramos en la calle, con heridas en las orejas y en la cola. Ésta se tuvo que amputar, pero Alejandro es un luchador y se rehizo enseguida.

Cuando lo testamos, dio positivo, pero tampoco esto ha sido y será un impedimento para que Alejandro, cuando te vea, se ponga pancha arriba para pedir a gritos que le hagas caricias.

Alejandro es un gato ideal: cuando lo conozcas, querrás volver a casa con él!
Contacte  info@protectoragranollers.org o al 938402777