Thor (5)

Any de naixement: Novembre 2014
Sexe: Mascle
Raça: Staffordshire Terrier Americà
Mida: Gran

En Thor va venir al refugi per una renúncia de l’antic propietari per una situació familiar. És un gos molt bo i carinyós. Passeja tranquil i està ben acostumat a tenir una família. L’ajudes a trobar la seva nova llar?

Per més informació truca al telèfon 93 840 27 77 o envia un e-mail a info@protectoragranollers.org


Año de nacimiento: Noviembre 2014
Sexo: Macho
Raza: Staffordshire Terrier Americano
Tamaño: Grande

Thor vino al refugio por una reununcia del antiguo propietario por una situación familiar. Es un perro muy bueno y cariñoso. Pasea tranquilo y está bien acostumbrado a tener una familia. ¿Lo ayudas a encontrar su nuevo hogar?

Para más información llama al teléfono 93 840 27 77 o envía un e-mail a info@protectoragranollers.org